Kontakt

Kontakt

Vänsterpartiet Storstockholms Distriktsexpedition finns på Kungsgatan 84, 2 trappor. Vi har vanligtvis öppet mellan 9.00-17.00 måndag till fredag, med lunchstängt 12.00-13.00. Eftersom vi har flextid och ibland jobbar med föreningar och andra aktiviteter på kvällar och helger är all personal sällan på plats samtidigt. Ring/mejla innan besök för att försäkra dig om att vi kan ta emot dig.

Vänsterpartiet Storstockholm
Postadress: Box 126 60
112 93 Stockholm
Tel: 08-654 13 10
E-post: [email protected]

 

Vi som arbetar på distriktsexpeditionen:

Elena Karlström  (Föräldraledig)
Distriktsordförande.
Partiförening: Hammarby-Skarpnäck
Tel: 08-654 13 11 eller 070-109 59 67
E-post: [email protected]

 

 

Lars Bäck
Vice. distriktsordförande
Partiförening: Farsta
Tel: 073-444 19 84  E-post: [email protected]

Kalle Larsson
Kanslichef och organisationssekreterare.
Tel: 08-654 13 15. E-post: [email protected]
Jag heter Kalle Larsson och jobbar som kanslichef, vilket betyder att jag är arbetsledare på expeditionen men också bistår styrelsen med underlag och ansvarar för övergripande planering. Jag har tidigare representerat partiet i riksdagen i 12 år och suttit i partistyrelsen ungefär lika länge. Uppvuxen i Göteborg men bor numera med Ida som är ordförande i Vänsterpartiets kvinnonätverk och vår dotter Ellen i Skogås söder om stan.

 

Sanna Sjögren (Föräldraledig)
Tel: 08-654 13 12. E-post: [email protected]
Jag heter Sanna Sjögren och jobbar som ombudsman främst för föreningarna i Stockholms stad. Mitt jobb är bland annat att stötta de 16 föreningarna i staden och repskapet men också det feministiska och det antirasistiska utskottet. Jag är ofta med och arrangerar utbildningar och evenemang. Bor i Hjulsta men uppväxt i Halmstad.

 

Björn Öberg
Ombudsman med ansvar för partiföreningar i södra länet.
Tel: 08-654 13 14. E-post: [email protected]
Björn Öberg heter jag och arbetar som ombudsman på distriktsexpeditionen sedan 2011. Ansvarar särskilt för partiföreningarna i södra länet och branschföreningarna. Bor i Högdalen men har bakgrunden i Gästrikland bl.a. som ordförande och en del kommunpolitiska uppdrag för Vänsterpartiet i Gävle. Hjälper gärna till med allt från organisationsutveckling till utformning avmaterial. Har ett särskilt intresse för fackliga frågor och fotboll i de lägre divisionerna.

 

Erika Murga
Ombudsman med ansvar för partiföreningarna i Stockholms stad.
Tel: 08-654 13 21. E-post: [email protected]
Jag heter Erika och är ombudsman på distriktsexpeditionen. Det innebär bland annat att stötta de 16 föreningarna i staden och repskapet men också det feministiska och det antirasistiska utskottet. Jag bor i Södertälje men tillbringar mycket tid i Hallonbergen där min särbo bor. 

 

 

Edvin S. Frid
Administrativ-/politisk sekreterare, ekonomi och studiearbete.
Tel: 08-654 13 13. E-post: [email protected]
Jag heter Edvin S. Frid och bor i Bredäng. På expen är jag fr. a. ekonomiansvarig, och i den rollen betalar jag löner och räkningar, har huvudansvar för budget och bokslut samt bistår DS/VU och partiföreningarnas kassörer med ekonomiska underlag och allmänt stöd i ekonomiärenden. Jag har också ett visst studieansvar. På fritiden spelar jag fotboll, läser och går på spelningar.

 

Veronica Stiernborg
Administrativ-/politisk sekreterare, ansvarar för medlemsvård och diarieföring av post och e-post.
Tel: 08-654 13 16. E-post: [email protected]
Veronica Stiernborg heter jag, bor i Husby i norra Stockholm. Jag har främst hand om medlemsregistret, mailkorgen, bokningar på Kafé Marx, ordna underlag och kallelser inför VU/DS samt hjälpa till inför och under kurser med förberedelser och anmälningar, uppdaterar listor med styrelser och förtroendevalda. På min fritid är jag engagerad i Vänsterpartiet Kista där jag är ordförande, och Folkets Husby där jag sitter med i styrelsen, samt lite andra lokala gräsrotsrörelser. Annars består min fritid mest av att gå och träna, umgås med vänner och kolla på serier. Kontakta gärna mig om ni har några frågor eller funderingar!

 

Louise Löthén
Ansvarig trycksaker och kommunikation.
Tel: 08-654 13 19. E-post: [email protected]
Jag heter Louise Löthén och jag jobbar i distriktets tryckeri och med information. I vanliga fall är det jag som tar hand om tryckeri och lager, men har fram till sommaren lämnat över det till Erik. Jag kommer istället jobba ännu mer med information vilket, bland mycket annat, betyder; hjälp med utformningen av lokalpolitiskt material, delansvarig för innehållet och grafiskt ansvarig för distriktstidningen Vänsteraktuellt, layout av allt distriktmaterial, producera giffar, hemsidor och spridningsmaterial för distriktets kampanjer.

 

Erik Turesson
Ansvarig för tryckeri och förråd
Tel: 08-654 13 17. E-post: [email protected]
Mitt namn är Erik Turesson och jag arbetar på tryckeriet. Där trycker jag flygblad, affischer, Vänsteraktuellt och annat som partiföreningarna behöver. Jag arbetar halvtid på tryckeriet fram till sommaren och halvtid på en annan arbetsplats. Min bostadsort är Mälarhöjden sedan några år tillbaka. Jag gillar att röra på mig, gärna i Sörmlandsskogarna, där det dock är lätt att få hjärtat i halsgropen vid hastigt uppdykande vildsvin.

 

Anna Nilsson
Kommunikationsansvarig och ombudsman för föreningarna i norra länet.
Tel: 08-654 13 18. E-post: [email protected]
Anna Nilsson arbetar med stöd till partiföreningar i norra länet och med informationsarbete. Det betyder bland annat redaktörsansvar för medlemstidningen Vänsteraktuellt, veckobrevet och hemsidan men också hjälp med styrelsearbete, formulera bra texter till flygblad och att i övrigt hjälpa föreningar med allt det man behöver hjälp med. Jobbar med stöd till HBTQ-utskottet.