sida

Kontakt

Vänsterpartiet Storstockholms Distriktsexpedition finns på Kungsgatan 84, 2 trappor. Vi har vanligtvis öppet mellan 9.00-17.00 måndag till fredag, med lunchstängt 12.00-13.00. Eftersom vi har flextid och ibland jobbar med föreningar och andra aktiviteter på kvällar och helger är all personal sällan på plats samtidigt. Ring/mejla innan besök för att försäkra dig om att vi kan ta emot dig.

Vänsterpartiet Storstockholm
Postadress: Box 126 60
112 93 Stockholm
Tel: 08-654 13 10
E-post: [email protected]

 

Vi som arbetar på distriktsexpeditionen:

Elena Karlström  
Distriktsordförande.
Partiförening: Hammarby-Skarpnäck.
Tel: 08-654 13 10 (Vänsterpartiet Storstockholms växel).
E-post: [email protected]

Kalle Larsson
Kanslichef. (Tjänsteledig) 
Tel: 08-654 13 15. E-post: [email protected]
Jag heter Kalle Larsson och jobbar som kanslichef, vilket betyder att jag är arbetsledare på expeditionen men också bistår styrelsen med underlag och ansvarar för övergripande planering. Jag har tidigare representerat partiet i riksdagen i 12 år och suttit i partistyrelsen ungefär lika länge. Uppvuxen i Göteborg men bor numera med Ida som är riksadagsledamot för Vänsterpartiet och vår dotter Ellen i Nacka söder om stan.

Sanna Sjögren
Distriktssekreterare.
Tel: 08-654 13 12. E-post: [email protected]
Sanna Sjögren, bor i Hökarängen. Jobbar med planering och stöd för DS och VU.
Gillar paragrafer, politik och pop. 

Björn Öberg
Tillförordnad kanslichef
Tel: 08-654 13 14. E-post: [email protected]
Jag heter Björn Öberg och arbetar just nu som tillförordnad kanslichef.  Bor i Högdalen men har bakgrunden i Gästrikland. Har ett särskilt intresse för fackliga frågor, god mat och fotboll i de lägre divisionerna.

Erika Murga
Ombudsman med ansvar för partiföreningarna i Stockholms stad och branschföreningarna.
Tel: 08-654 13 21. E-post: [email protected]
Jag heter Erika och är ombudsman med ansvar för Stockholms stads partiföreningar. Det innebär bland annat att stötta de 16 föreningarna i Stockholm och branschföreningarna. Jag bistår även det feministiska och fackliga utskottet i deras arbete. Jag bor i Södertälje där jag är engagerad i kommunpolitiken.

Edvin S. Frid
Ekonomi.
Tel: 08-654 13 13. E-post: [email protected]
Jag heter Edvin S. Frid och bor i Norrtälje. På expen är jag ekonomiansvarig, och i den rollen betalar jag löner och räkningar, har huvudansvar för budget och bokslut samt bistår DS/VU och partiföreningarnas kassörer med ekonomiska underlag och allmänt stöd i ekonomiärenden. På fritiden spelar jag fotboll, läser och går på spelningar.

Giglia Becerra
Ombudsman med ansvar för partiföreningarna i länet.
Tel: 08-654 13 20. E-post: [email protected]
Jag heter Giglia Becerra, jag arbetar som ombudsman med ansvar för föreningarna i norra och södra länet samt för Miljö- och klimatutskottet. Till mig kan ni vända er om ni behöver hjälp från distriktet i ert arbete. Jag bor i Rågsved sedan många år. Jag gillar att läsa, dansa och umgås med vänner.

Veronica Stiernborg
Administrativ-/politisk sekreterare, ansvarar för medlemsvård och diarieföring av post och e-post.
Tel: 08-654 13 16. E-post: [email protected]
Veronica Stiernborg heter jag, bor i Husby i norra Stockholm. Jag har främst hand om medlemsregistret, mailkorgen, bokningar på Kafé Marx och att hjälpa till inför och under kurser med förberedelser och anmälningar, uppdaterar listor med styrelser och förtroendevalda. På min fritid är jag engagerad i Vänsterpartiet Kista. Annars består min fritid mest av att gå och träna, umgås med vänner och kolla på serier. 


Louise Löthén
Ansvarig trycksaker och kommunikation.
Tel: 08-654 13 19. E-post: [email protected]
Jag jobbar med kommunikation vilket, bland mycket annat, betyder; hjälp med utformningen av lokalpolitiskt material, ansvarig layout-ansvarig för distriktstidningen Vänsteraktuellt, layout av allt distriktsmaterial, producera giffar, hemsidor och spridningsmaterial för distriktets kampanjer.


Louise Löthén
Ansvarig trycksaker och kommunikation.
Tel: 08-654 13 19. E-post: [email protected]
Jag jobbar med kommunikation vilket, bland mycket annat, betyder; hjälp med utformningen av lokalpolitiskt material, ansvarig layout-ansvarig för distriktstidningen Vänsteraktuellt, layout av allt distriktsmaterial, producera giffar, hemsidor och spridningsmaterial för distriktets kampanjer.

Erik Turesson
Ansvarig för tryckeri och lager.
Tel: 08-654 13 17. E-post: [email protected]
Mitt namn är Erik Turesson och jag arbetar på tryckeriet. Där trycker jag flygblad, affischer, Vänsteraktuellt och annat som partiföreningarna behöver. Min bostadsort är Mälarhöjden sedan några år tillbaka. Jag gillar att röra på mig, gärna i Sörmlandsskogarna, där det dock är lätt att få hjärtat i halsgropen vid hastigt uppdykande vildsvin.

Anna Nilsson
Kommunikationsansvarig.
Tel: 08-654 13 18. E-post: [email protected]
Anna Nilsson arbetar med informationsarbete.

Kopiera länk