• Hem
  • Lediga tjänster...
sida

Lediga tjänster

Politisk sekreterare i Solna

Vänsterpartiet har gått framåt och blivit tredje största parti i Solna. Nu söker vi dig som vill arbeta som politisk sekreterare hos oss den kommande mandatperioden. Du kommer att arbeta tillsammans med vår gruppledare och våra förtroendevalda med att utveckla och sprida vår politik till Solnaborna.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierade, men ha ett stort fokus på politisk kommunikation, intern såväl som extern. Arbetsuppgifterna inkluderar att framställa material såsom flygblad och annat tryckmaterial, fotografera och filma, skriva debattartiklar och fylla våra sociala medier-kanaler med innehåll. Därutöver kommer du hålla kontakt med våra medlemmar, vara ute och kampanja och arbeta administrativt med att exempelvis planera möten och aktiviteter.

Du har god kunskap om Vänsterpartiets politik och delar våra värderingar. Du har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande, organiserad och initiativrik. Erfarenhet från arbete i Vänsterpartiet eller en politikerstyrd organisation som kommun eller landsting är en merit. Relevant högskoleutbildning inom statsvetenskap, kommunikation eller juridik är också meriterande.

Omfattning: 100 %
Tillträde: 12 november, eller enligt överenskommelse.
Varaktighet: visstidsanställning till 31/12 2022, enligt avtal för politisk sekreterare. 
Lön: Enligt avtal. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Vi tar gärna emot din ansökan med CV och personligt brev. Vänligen skicka din ansökan och eventuella frågor till [email protected] senast 3 oktober.


 

Kopiera länk