• Hem
  • Kalendarium
sida

Kalendarium

 

Februari

Facklig politisk studiecirkel
Du som är arbetande medlem/sympatisör med fackligt intresse är välkommen på en cirkel om 3 träffar som leds av Gunnar Westin, Facklig-politisk sekreterare på Vänsterpartiet.
Vi utgår ifrån dokumentet ”Vänsterpartisters arbete i fackföreningarna”. Under cirkeln får du reflektera över resonemang som gjorts utifrån många erfarenheter i partiets fackliga nätverk, och den viktigaste utgångspunkten kommer vara engagemanget på arbetsplatserna.
Mötena hålls på Porten 15 februari, 1 mars och 22 mars och vi bjuder på fika/macka.
➤ Start 15 februari
➤ 18.00-20.00
➤ Porten, Kungsgatan 84
➤ Anmäl dig här!

Mars


Tisdag 7 mars: Separatistisk Nachos för nya med Lorena Delgado Varas
– för dig som definierar dig som kvinna eller ickebinär.

Nachos för nya är för den som är nyfiken och vill veta mer om Vänsterpartiet. Vi pratar om Vänsterpartiet, vår organisation, vår politik och vad en kan göra som aktiv medlem. Och vi bjuder naturligtvis på våra berömda Nachos! Med oss är Lorena Delgado Varas som är riksdagsledamot och medlem i partiföreningen i Skärholmen.

➤ 7 mars
➤ 18.30-20.00
➤ Kafé Marx, Kungsgatan 84
➤ Anmäl dig här!

 

Tisdag 28 mars: Nachos för nya med Ali Esbati

Nachos för nya är för den som är nyfiken och vill veta mer om Vänsterpartiet. Vi pratar om Vänsterpartiet, vår organisation, vår politik och vad en kan göra som aktiv medlem. Och vi bjuder naturligtvis på våra berömda Nachos! Med oss är Ali Esbati. Ali är riksdagsledamot för vänsterpartiet och ledamot i finansutskottet. Ali är medlem i Vänsterpartiet i Hägersten..

➤ 28 mars
➤ 18.30-20.00
➤ Kafé Marx, Kungsgatan 84
➤ Anmäl dig här!

 

April

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk