Lediga tjänster

Lediga tjänster

KOMMUNIKATÖR I SUNDBYBERG

Inför valrörelsen 2018 söker vi dig som vill jobba för Vänsterpartiet Sundbyberg. Du kommer att arbeta tillsammans med vår politiska sekreterare och vår gruppledare med att stärka upp Vänsterpartiet Sundbybergs kommunikationsarbete. Framåt valet kommer arbetet även att omfatta praktiskt och administrativt valarbete så som organisering av telefonteam och organisering och bemanning av valstugor.

Din uppgift kommer att vara att skapa och föra ut politisk kommunikation i sociala medier. Arbetsuppgifterna inkluderar att framställa film, bild och digitalt material till våra sociala medier. Utöver detta kommer du även skriva olika sorters texter såsom manus, artiklar m.m.

Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenheter inom film, grafisk design, fotografering, textproduktion och sociala medier, samt av strategiskt kommunikationsarbete. Du behöver ha god kunskap om Vänsterpartiets politik och dela våra värderingar. Du behöver också vara stresstålig, ha god samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av valarbete, ideella/politiskt styrda organisationer och arbetslivserfarenhet inom kommunikation är meriterande.

Omfattning: 100 %
Tillträde: 1 april 2018, eller enligt överenskommelse
Varaktighet: 6 månader
Lön: Kollektivavtalsenlig lön enligt överenskommelse. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Ansökan: Vi tar gärna emot din ansökan med CV, personligt brev och några arbetsprover. Vänligen skicka din ansökan och eventuella frågor till [email protected] senast 25 mars.
Vid frågor, maila ovan eller kontakta Jesper Wiklund på 0708-257692.


VALARBETA I SUNDBYBERG

Vi söker två valarbetare. I valrörelsen ska Vänsterpartiet synas och höras med vårt budskap om ett Sundbyberg för alla, inte bara de rikaste. Vi söker därför dig som vara en av två valarbetare. Du gillar att träffa folk och diskutera politik, är strukturerad och jobbar bra i grupp.

Vi söker två personer på 100 % som kommer arbeta tätt tillsammans med kampanjteamet bestående av ideella valarbetare och förtroendevalda i Vänsterpartiet Sundbyberg.

Du som söker ska:

  • Ha stort intresse för samhälle, politik och rättvisa.
  • Dela Vänsterpartiets värderingar och gärna vara medlem i Vänsterpartiet, Ung Vänster eller Vänsterns studentförbund eller aktiv i ett fackförbund.
  • Gilla att arbeta självständigt och resultatinriktat.
  • Ha god samarbetsförmåga.
  • Vara social och utåtriktad

Huvudsakliga uppgifter:Bemanna valstugor, organisera och delta på valmöten och delta i vårt telefonteam. Även andra arbetsuppgifter kan tillkomma.
Omfattning: 100 %, visstid
Tillträde: 6 augusti 2018
Varaktighet: 2018-08-06 – 2018-09-16 eller enligt överenskommelse.
Lön: Kollektivavtalsenlig lön enligt överenskommelse. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Ansökan: Vi vill ha ditt CV samt personligt brev. Skicka detta till [email protected] senast 15 april.
Vid frågor, maila ovan eller kontakta Jesper Wiklund på 0708-257692.

 


VALOMBUDSPERSON FÖR VÄNSTERPARTIET TYRESÖ

Inför valrörelsen 2018 söker vi dig som vill arbeta för Vänsterpartiet Tyresö. Du kommer att arbeta som valombudsperson, vara ”spindeln i nätet” och se till att valarbetet fungerar så smidigt som möjligt.
Vänsterpartiet Tyresö är en växande partiförening 20 minuter söder om Stockholms innerstad. Vi kommer att under 2018 göra en av våra största satsningar någonsin inför ett val och en del av den satsningen är attanställa en valombudsperson.
Vi söker en välorganiserad administratör som har lätt för att få kontakt med andra människor. Du kommer att ha nära kontakt med alla inom Vänsterpartiet Tyresö som är aktiva i valarbetet. Du kommer även att ha externa kontakter med till exempel Vänsterpartiet Storstockholm, partiet centralt, massmedia och väljare. Din uppgift är att engagera och aktivera medlemmar och förtroendevalda i valrörelsen.
Du måste vara väl förankrad i partiets politik och dela våra värderingar. Du behöver också vara stresstålig, ha god samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du kommer att delta i arbetet med att ta fram valmaterial och kommunicera vår politik muntligt och skriftligt. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av exempelvis grafisk design alternativt framställandet av politiskt material. Vi ser gärna att du har körkort, då en viktig del i arbetet är logistik och transporter vid utåtriktat arbete, men körkort är inte ett absolut krav.
Vi erbjuder en halvtidsanställning till september.
Startdatum snarast enligt överenskommelse.
Självklart följer vi alla gängse avtal och lön utbetalas i enlighet med avtal.
Vänligen notera att helg- och kvällsarbete kan komma att förekomma.
Vi tar gärna emot din ansökan, ett CV och personligt brev.
Vänligen skicka din ansökan och eventuella frågor till [email protected] senast den 15 mars.


Är du VäsbyVänsterns valarbetare?

VäsbyVänstern söker dig som vill arbeta under valrörelsen i höst. Du kommer tillsammans med föreningens valledning och aktiva medlemmar se till att valrörelsen fungerar så bra som möjligt. Det kan handla om allt från att planera och genomföra arrangemang till att affischera eller möta människor vid vårt valbord eller ute i bostadsområdena i Väsby.VäsbyVänstern har sedan valet 2014 varit en del av den styrande majoriteten i Väsby. Under valrörelsen 2018 kommer vi att göra en av våra största valsatsningar någonsin och vill därför som en del i det även anställa en valarbetare.

Vi söker en person som:

  • har lätt att få kontakt med andra människor
  • besitter en god förmåga att organisera
  • är stresstålig och uthållig
  • behärskar svenska i tal och skrift

Vana av sociala medier och flerspråkighet ses som meriterande.Du behöver vara förankrad i partiets politik och dela våra värderingar. Har du en god lokalkännedom är det en fördel.

Omfattning: 100 %
Tillträde: 13 augusti
Varaktighet: 5 veckor
Lön: Enligt avtal. Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Vi tar gärna emot din ansökan med CV och personligt brev. Vänligen skicka din ansökan och eventuella frågor till [email protected] senast 8 april.