1 maj

1 MAJ med oss!

delningsbild_körschema

 

Länk till Facebook-eventet!

1 maj är en folkfest och en dag av gemenskap och sammanhållning. Vi lovar varandra solidaritet för utan den klarar vi oss inte länge, ensam är inte stark.

Tillsammans gör vi skillnad. Vi gör skillnad för dig som är kvinna och lider av otrygghet på jobbet. För dig som inte äger din bostad och har svårt att få hyran att gå ihop. För dig som tar striden på arbetsplatsen när de försöker pressa ner lönerna. För dig som inte får jobb efter gymnasiet, och dig som är fattigpensionär. Vår tid nu präglas av att starka högerkrafter och rasistiska debattörer splittrar, nedmonterar och förstör. Men det behöver inte vara så.

Det handlar om politiska vägval och prioriteringar och Vänsterpartiet sätter alltid människorna, tryggheten och våra rättigheter först. Alltid.

Kopiera länk