1 maj

Kampanj för att stärka vänsterns tidning

Flamman-kampanj-hemsida-head

Flamman och Vänsterpartiet genomför nu en gemensam kampanj för att visa på vikten av oberoende nyhetsrapportering med vänsterperspektiv. Under fyra veckor i april och maj så kommer alla medlemmar i Vänsterpartiet Storstockholm att få en gratisprenumeration på veckotidningen Flamman. Detta är för att vi är övertygade om att vänstern nu och i framtiden är i behov av en egen röst. I det svenska medielandskapet är Flamman den rösten. Oberoende vänstermedia behövs och ger oss möjligheten att tillsammans tänka större och friare. Den ger oss möjligheten till en diskussion om alternativen i politiken och att förflytta politiska gränser för vad som är möjligt att tänka och vilja.

Om du efter de fyra gratisnumren vill fortsätta prenumerera på Flamman så har vi ett mycket bra erbjudande till dig som är medlem i Vänsterpartiet. Du får inte bara 20 % rabatt på ordinarie prenumerationspris, du får också välja mellan ett antal gratis böcker, att skänka pengar till Fristadsfonden eller 2 biobiljetter på biografen Zita i Stockholm.

Är du redan prenumerant på tidningen? 
Lung – du kan med fördel ge bort en prenumeration till någon du tycker borde läsa tidningen. Välj en rabatterad prenumeration eller bokpremie (och behåll boken själv!) Kontaka oss så hjälper vi dig!

Välkommen som prenumerant på Flamman!

Dela den här sidan:

Kopiera länk