Nyheter

VÄLKOMMEN PÅ RELEASE: FRÅGA ORTEN

10411205_673379836103816_5931139551840575587_n (2)

Välkommen på release av kampanjen Fråga Orten. Det är en kampanj där vi vänsterpartister går ut i våra bostadsområden och på nätet och frågar ”Vad tycker du?”. Väntat för länge på att kunna flytta hemifrån? Orolig för hur ditt barn har det i skolan? Eller kanske är det något helt annat du vill att politiker ska fixa. Berätta, vi lyssnar.

På releasen kommer vi diskutera frågor om demokrati, lokal organisering och hur vi tillsammans kan förändra samhället. Det kommer vara panelsamtal, argumentationsövningar och entusiasmerande talare. Under kvällen bjuds det på middag, grym musik och tid för såväl dans som diskussioner.

Är du medlem i Vänsterpartiet, sitter i en partiföreningsstyrelse eller är du allmänt intresserad av vänstern? Välkommen på Fråga Orten-release!

Det kommer att finnas barnvakt på plats under hela dagen och kvällen.

FRÅGA ORTEN: RELEASEMINGEL
Kl 18.00 bjuds det på middag och efter det kommer det bli uppträdanden av artister. Bland annat kommer vi höra den grymma rapparen Fumilajo.
Obligatorisk anmälan till middagen gör du här: http://goo.gl/forms/8vi1M3pDsS
Dryck och snacks kommer att gå att köpa kontant till kamratliga priser.

PROGRAM
☞15.00 Distriktsordförande Seluah Alsaati och vice ordförande Leo Ahmed hälsar välkomna och presenterar kampanjen
☞15.30 Bensträckare
☞15.45 Argumentations- och aktivistövning, med Jens Holm, riksdagsledamot (V)
☞16.30 Fika
☞17.00 Panelsamtal om lokal organisering och demokrati med Ann-Margarethe Livh, (V) demokratiborgarråd i Stockholms stad, Bana Ghebrehiwot, Streetgäris, Kajsa Bysell, vice ordförande i Hotell och restaurangfackets avdelning Stockholm Gotland, Ulrika Dahl, aktiv i Linje 19. Moderator är Lorena Delgado, ordförande (V) Skärholmens stadsdelsnämnd.
☞18.00 Middag med mingel och musik

INSAMLING TILL SYRISKA FLYKTINGAR
Kriget i Syrien är en katastrof. Hem bombas, systrar och bröder mördas och familjer tvingas på flykt. Den humanitära situationen är katastrofal. Det fattas mat, mediciner, vatten, filtar och mycket mer… Vänsterpartiet arbetar för en fredlig och politisk lösning på konflikten. Men nu startar vi också en insamling av pengar och kläder. Den 7 februari samlar vi in kläder och leksaker som skickas vidare till syrier på flykt i Syrien, Libanon och Jordanien. Kom ihåg att kläderna ska vara rena och hela!

Hela dagen samlar vi även in pengar till syriska flyktingar genom organisationen Röda Halvmånen.

Dela den här sidan:

Kopiera länk