Nyheter

Tantpatrullen åker pendeltåg

Vänsterpartiets egen tantpatrull har intagit Stockholms pendeltåg för att ta kampen mot patriarkatet och för bättre pension! Hjälp oss gärna att sprida filmen!

Såhär skriver Tantpatrullen i sin grupp på Facebook:

Nu, mina vännern & kamrater, är det dags att ta upp PENSIONSFRÅGAN på den politiska agendan. Hur många väninnor, kända/okända får inte björnfrossan av att öppna sina oranga kuvert, sina pensionsbesked å inte minst sina räkningar!!!!!
Fi hade – i mina ögon en smart kampanj, med tomma rosa stolar. Mitt förslag till motattribut: röda stolar, som vi sitter på!!! Med röda väskor, innehållandes flygblad. Vi ska dyka upp överallt! När som helst! Å valrörelsen i år var bara ett avstamp. Vi är många. Kom igen!!! Kvinnokamp -till ”the bitter end”!
/Marianne Eriksson, sammankallande och initiativtagare

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk