Nyheter

Rödgrönrosa majoritet i Stockholms stad

10411992_10153275244982564_807671063870789537_nStockholm ska bli ett skyltfönster för vad en rödgrönrosa politik kan åstadkomma. Vi ska bygga bort bostadsbristen och Stockholm ska bli en stad som hänger ihop. Vi ska skapa en stad som ger samma möjligheter oavsett var i staden man bor, och var i livet man befinner sig, sa Ann-Margarethe Livh under dagens presskonferens. Här kan ni läsa den gemensamma plattform som ska utgöra utgångspunkt för den majoritet som ska styra Stockholm under kommande mandatperioden:
Plattform för rödgrönrosa majoriteten Stockholms stad

Stockholm ska bli ett skyltfönster för vad en rödgrönrosa politik kan åstadkomma. Vi ska bygga bort bostadsbristen och Stockholm ska bli en stad som hänger ihop. Vi ska skapa en stad som ger samma möjligheter oavsett var i staden man bor, och var i livet man befinner sig, sa Ann-Margarethe Livh under dagens presskonferens. Här kan ni läsa den gemensamma plattform som ska utgöra utgångspunkt för den majoritet som ska styra Stockholm under kommande mandatperioden:
Plattform för rödgrönrosa majoriteten Stockholms stad

Dela den här sidan:

Kopiera länk