Nyheter

5 platser på Stockholms-bänken i Riksdagen

Dessa representerar V på Stockholms-bänken i Riksdagen
Fv. Jens Holm, Amineh Kakabaveh, Jonas Sjöstedt (partiledare), Karin Rågsjö, Ali Esbati, Nooshi Dadgostar
vifemNu står det klart att Vänsterpartiet plockar ett extra mandat på Stockholms-bänken i riksdagen. Företrädare för Vänsterpartiet de kommande fyra åren kommer vara 5 stockholmare som tillsammans med alla medlemmar och aktivister sett till att vi fått till ett riktigt bra resultat i valrörelsen runt om i hela Stockholms län. Till höger kan du läsa om vilka frågor de kommer vilka jobba för i riksdagen. Ett stort grattis till er som kommit in och ett stort grattis till Vänsterpartiet Storstockholm som kommer företrädas av dessa personer under mandatperioden!

Nu står det klart att Vänsterpartiet plockar ett extra mandat på Stockholms-bänken i riksdagen. Företrädare för Vänsterpartiet de kommande fyra åren kommer vara 5 stockholmare som tillsammans med alla medlemmar och aktivister sett till att vi fått till ett riktigt bra resultat i valrörelsen runt om i hela Stockholms län. Till höger kan du läsa om vilka frågor de kommer vilka jobba för i riksdagen. Ett stort grattis till er som kommit in och ett stort grattis till Vänsterpartiet Storstockholm som kommer företrädas av dessa personer under mandatperioden!

Valda på mandat från Stockholms kommun är:
Karin Rågsjö, 59 år, Stockholm
Amineh Kakabaveh, 44 år, Skärholmen
Jens Holm, 43 år, Stockholm

Valda på mandat från Stockholms län är:
Nooshi Dadgostar, 29 år, Botkyrka
Ali Esbati, 37 år, Stockholm

Valda till ersättare för dessa riksdagledamöter är:
Jenny Bengtsson, Stockholm
Lina Hjorth, Stockholm
Freddy Grip, Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopiera länk