Dags att bygga nytt

Välkommen på kampanjupptakt!

front_bild_hfaBostad en av de viktigaste frågorna för oss storstadsbor när vi går och röstar om knappt ett år. Nu gäller det för oss att visa att Vänsterpartiet har den bästa politiken för att bygga bort bostadsbristen och hålla hyrorna på en schysst nivå. Nästa onsdag, den 4 december mellan kl. 18.00-19.30, går startskottet för vår förvalskampanj Hem för alla.

Bostad en av de viktigaste frågorna för oss storstadsbor när vi går och röstar om knappt ett år. Nu gäller det för oss att visa att Vänsterpartiet har den bästa politiken för att bygga bort bostadsbristen och hålla hyrorna på en schysst nivå. Nästa onsdag, den 4 december mellan kl. 18.00-19.30, går startskottet för vår förvalskampanj Hem för alla.

Kvällen börjar med glögg, pepparkakor och poesi med kallskänkan och poeten Jenny Wrangborg. Vi fortsätter sedan med att presentera vår nya hemsida hemföralla.nu och den nya kampanjfilmen som är under produktion i detta nu. Vi hoppas även kunna bjuda på inspiration och pepp inför den kommande valrörelsen. Du behöver inte anmäla dig på förhand.

När du går hem för kvällen kommer du att kunna svara på de här frågorna:
• Vad skiljer Vänsterpartiets bostadspolitik från de andra partiernas politik?
• Varför pratar vi om hem och inte bostäder? Varför pratar vi om känslor och inte siffror?
• Varför funkar inte marknadskrafter för att bygga bort bostadsbristen?
• Hur presenterar jag Vänsterpartiets politik med en mening? Ge mig schyssta oneliners!
• Vad kan vi göra i föreningarna?
• Hur kan jag som medlem aktivera mig?

Kvällens inledningstalare är inga mindre än Seluah Alsaati, distriktsordförande, och Martin Hofverberg, distriktsstyrelsen.

Välkommen till kampanjupptakt på Kafé Marx!
/Bostadsgruppen

 

Alltså:
4 december, kl 18.00 – 19.30
Kafé Marx, Kungsgatan 84

Har du frågor om upptakten?
Maila: [email protected]
Ring: 08-654 13 10

Dela den här sidan:

Kopiera länk