Nyheter

Seluah Alsaati om vinster i välfärden

vinster_välfärden Bara två procent av de rödgröna väljarna röstar annorlunda om deras parti går till val med förslag om vinstbegränsning i välfärden. Vi i Vänsterpartiet vet att det allmänna kan ta tillbaka privat driven äldreomsorg, vilket har skett i bland annat Lars Stjernkvists hemkommun Norrköping. Det kanske inte faller riskkapitalbolagen i smaken – men det skulle tilltala desto fler av oss andra, skriver Seluah Alsaati, distriktsordförande i Vänsterpartiet Storstockholm i en replik (på SVT Debatt) till Lars Stjernkvist (S) och Håkan Tenelius från Vårdföretagarna. Läs hela artikeln här.

Bara två procent av de rödgröna väljarna röstar annorlunda om deras parti går till val med förslag om vinstbegränsning i välfärden. Vi i Vänsterpartiet vet att det allmänna kan ta tillbaka privat driven äldreomsorg, vilket har skett i bland annat Lars Stjernkvists hemkommun Norrköping. Det kanske inte faller riskkapitalbolagen i smaken – men det skulle tilltala desto fler av oss andra, skriver Seluah Alsaati, distriktsordförande i Vänsterpartiet Storstockholm i en replik (på SVT Debatt) till Lars Stjernkvist (S) och Håkan Tenelius från Vårdföretagarna. Läs hela artikeln här.

Kopiera länk