artikel

Hänt i partiföreningarna

Under hösten kommer det startas en ny avdelning på Vänsterpartiet Storstockholms hemsida. Den kommer att kallas för: Hänt i partiföreningarna och du hittar den på förstasidan. På denna sida kommer det finnas utrymme att publicera nyhetsartiklar om aktiviteter som genomförts av partiföreningarna runt om i distriktet. Det kan vara allt från en lyckad utåtriktad aktivitet  till en väl genomförd studiedag. Syftet med sidan är att inspirera och att peppa alla distriktets partiföreningar till att dela med sig av sina erfarenheter och idéer till andra.

Först ut att skicka lite inspiration är Vänsterpartiet Botkyrka som rapporterar om kampanjen mot utförsäljningar av allmännyttan. Läs här!

Vill din partiförening också bidra till denna sida? Skicka in ditt bidrag till [email protected]

Kopiera länk