Event

Södertälje: Stoppa nazismen – aktivt ickevåld

Den 6:e juni genomför Nationaldemokraterna en ”familjefest” i Södertälje Stadspark där de kombinerar nazistiska tal, bl a av inbjudna internationella gäster, med hoppborg, korv, glass och sockervadd till barnen.

STOPPA NAZISMEN – aktivt ickevåld kommer att finnas på plats i protest- för tredje året i rad! Vi kommer dock inte bara att stå med banderoller eller minnesark som vi brukar…

Vi planerar dessutom att finnas på gator runt parken med erbjudanden till familjer att byta ut sina rasistiskt symboliserande ballonger från ND mot andra, vackra och färgglada alternativ, samtidigt som vi informerar föräldrarna om vem som håller i ”familjefirandet”.

VI VILL HA DIG MED!!

Är du intresserad av att delta så meddela oss snarast! Vad vi kan genomföra hänger till viss del på hur många vi
blir…

 

Hälsningar

STOPPA NAZISMEN – aktivt ickevåld
[email protected]

Kopiera länk