Event

Hur går vi vidare efter Durban?

Klimattoppmötet i Durban blev ett haveri ur klimatsynpunkt. Hur ska vänstern gå vidare för att Stockholm, Sverige och världen ska ta klimatansvar? Välkomna på en samtalskväll med riksdagsledamoten och Vänsterpartiets klimatpolitiska talesperson Jens Holm. Jens var på plats i Durban och kommer berätta om vad som hände och vad som gick snett. Tillsammans kommer vi diskutera vad vänstern kan göra framöver internationellt, nationellt och lokalt.

Samtalskvällen är gratis och arrangeras av Vänsterpartiet Storstockholms miljö- och klimatutskott. Alla som vill se en mer kraftfull klimatpolitik är välkomna, även de som inte är med i vänsterpartiet.

Tid och plats
Tisdag den 31 januari klockan 18.00-20.00.
Kafé Marx, Kungsgatan 84.

Kaffe och kaka erbjuds till självkostnadspris.

Skriv en kommentar