Event

Mötesteknik och praktisk demokrati

Under 2011 har distriktets studieutskott annordnat fördjupningsstudier till ett antal medlemmar. De har handlat om allt ifrån partiets historia till feminismens teoretiska grunder och Eurokrisen.

Nästa och sista studietillfället för terminen äger rum den 16:e januari 2012 och då blir det tema mötesteknik. Inleder gör Mats Einarsson från distriktsstyrelsen och vi vill gärna bjuda in  bredare till denna träff. Alla som vill lära sig mer om praktisk mötesteknik välkomnas.

Vi håller som vanligt till på Kafé Marx, Kungsgatan 84, mellan kl 18-20. Ni får boken »Praktisk demokrati« (handledning i mötesteknik). Boken delas ut på plats till de som har föranmält sig. Anmäl dig senast den 13:e januari till [email protected] eller ring på 08-654 13 10.

Kopiera länk