sida

Kontakt

Vänsterpartiet Storstockholms Distriktsexpedition finns på Kungsgatan 84, 2 trappor.

I rådande pandemi är distriktsexpeditionen stängd.  

Behöver du hämta tryckmaterial eller annat från lagret görs detta efter överenskommelse.
Det går oftast snabbast att höra av sig direkt till personen du söker för att få svar. Kan vi inte svara i telefon så skicka ett mejl. På växeln svarar vi på generella frågor mellan 10-13 vardagar. [email protected] är alltid öppen och tar emot ditt mejl.

Vänsterpartiet Storstockholm
Postadress: Box 126 60
112 93 Stockholm
Växeln: 08-654 13 10 (bemannad 10-13 vardagar)
E-post: [email protected]

Det går oftast snabbast att höra av sig direkt till personen du söker för att få svar. Kan vi inte svara i telefon så skicka ett mejl. På växeln svarar vi på generella frågor mellan 9-12 vardagar.
[email protected] är alltid öppen och tar emot ditt mejl.

Vi som arbetar på distriktsexpeditionen:

Elena Karlström  
Distriktsordförande.
Partiförening: Hammarby-Skarpnäck.
Tel: 08-654 13 10 (Vänsterpartiet Storstockholms växel).
E-post: [email protected]

Vicci Friberg  
Kanslichef.
Tel: 070- 386 63 85.
E-post: [email protected]
Vicci Friberg heter jag, är kanslichef på distriktsexpeditionen. Leder distriktsexpeditionens arbete, stöttar distriktsstyrelsen och samverkar med Vänsterpartiet i Regionen, Stadshuset och partiet centralt. Bosatt i Nacka och spenderar min tid utanför arbetet mest med mina två små barn och man.

Amanda Möller  
Distriktssekreterare
Tel:08-654 13 12 E-post: [email protected]
Jag heter Amanda Möller och jobbar som distriktssekreterare. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som bor i Högdalen. Två av mina största drivkrafter är arbetsrätt och politisk scenkonst.

Erika Murga
Verksamhetsutvecklare/ombudsman med 
ansvar för partiföreningarna i Stockholms stad och branschföreningarna.
Tel: 08-654 13 21. E-post: [email protected]
Jag heter Erika och jobbar numera som verksamhetsutvecklare. Det betyder att jag har ansvar för strategiska utvecklingsprojekt, samordning av studier samt projektledning av valorganisationen. Just nu kombinerar jag det med min tidigare roll som ombudsman med ansvar för Stockholms stads partiföreningar,  branschföreningar samt Internfeministiska och fackliga utskotten. På min fritid gillar jag att träna, dansa och gå på museum.


Giglia Becerra
Ombudsman med ansvar för partiföreningarna i länet.
Tel: 08-654 13 20. E-post: [email protected]
Jag heter Giglia Becerra, jag arbetar som ombudsman med ansvar för föreningarna i norra och södra länet samt för Miljö- och klimatutskottet. Till mig kan ni vända er om ni behöver hjälp från distriktet i ert arbete. Jag bor i Rågsved sedan många år. Jag gillar att läsa, dansa och umgås med vänner.

Olle Svensk Strand
Ombudsperson med ansvar för lokaler och medlemsservice. E-post: [email protected]
Jag heter Olle och det är  jag som har hand om inkommande mail, telefon och medlemsregister och är oftast den som medlemmarna har kontakt med. Jag har också hand om Kafé Marx, Portalen och distriktsexpeditionen med bokningar, utveckling, underhåll och liknande. Vid sidan om att arbeta på Vänsterpartiet är jag engagerad i lokalföreningen i Hammarby-Skarpnäck, framför allt kring valet, sociala medier och i GRAF – Gruppen mot Rasism och Annat Förtryck och diskriminering. Min kreativitet får utlopp i tecknande, målande, musik och skrivande. Jag är också en röd nörd, rollspelare, trekkie, whovian och teveseriefrossare.

Veronica Stiernborg
Administrativ-/politisk sekreterare, ansvarar för medlemsvård och diarieföring av post och e-post.
Tel: 08-654 13 16. E-post: [email protected]
Veronica Stiernborg heter jag, bor i Husby i norra Stockholm. Jag har främst hand om medlemsregistret, mailkorgen, bokningar på Kafé Marx och att hjälpa till inför och under kurser med förberedelser och anmälningar, uppdaterar listor med styrelser och förtroendevalda. På min fritid är jag engagerad i Vänsterpartiet Kista. Annars består min fritid mest av att gå och träna, umgås med vänner och kolla på serier.

Erik Turesson
Ansvarig för tryckeri och lager.
Tel: 08-654 13 17. E-post: [email protected]
Mitt namn är Erik Turesson och jag arbetar på tryckeriet. Där trycker jag flygblad, affischer, medlemsblad och annat som partiföreningarna behöver. Min bostadsort är Mälarhöjden sedan några år tillbaka. Jag gillar att röra på mig, gärna i Sörmlandsskogarna, där det dock är lätt att få hjärtat i halsgropen vid hastigt uppdykande vildsvin.

Elin Morén
Vikarierande kommunikatör 
Främst med distriktets kulturlokal Porten och med kampanjarbetet.
E-post: [email protected]

Ninel Barrios Pizarro
Vikarierande kommunikatör 
Arbetar i en förstärkande roll med kommunikation och arbetsuppgifter kring kommunikation. Jag brinner speciellt för frågor om internationell solidaritet och på min fritid tycker jag om att sticka och lyssna på poddar.
Telefon: 073 274 29 15
Daniel Sestrajcic
Zetkin
Mitt namn är Daniel Sestrajcic. Jag älskar organisering, kampanjer och få människor i rörelse. Under en period förstärker jag distriktsexpeditionen för att arbeta med plattformen Zetkin på partiförenings- och distriktsnivå. Syftet är att förstärka vår organisering men också fördjupa och utveckla våra kunskaper kring organisering så att vi blir fler engagerade medlemmar inte minst inför valrörelsen. Jag kommer också att jobba med undersöka intresset för och stötta de partiföreningar som vill delta i tidningsprojektet Vänstern i…

Anna Nilsson
Kommunikation.
Tel: 08-654 13 18. E-post: [email protected]
Anna Nilsson arbetar med informationsarbete.

Ida Kjällquist
Projektledare Porten.
E-post: [email protected]
Maria Ljuslin 
Kommunikation
E-post: [email protected] 
Telefon: 076 8146962
Jag heter Maria Ljuslin och är kommunikatör för Vänsterpartiet Storstockholm.
Jag brinner extra mycket för frågor som rör barnrätt, arbetsrätt och skolfrågor. Prio ett är nu framförallt att få stopp på marknadsstyrning av skolan. Bosatt i Fruängen. Förutom mitt stora politiska intresse är min passion på fritiden Thaiboxning, musik, matlagning och min familj i bred bemärkelse, inte minst att få umgås med familjens överhuvud tillika vår hund Pixie.
Katarina Rosenback
Ekonomi
E-post: [email protected]
Telefonnummer: 08-654 13 13

Jag heter Katarina och arbetar som ekonomiansvarig. Jag bor på Södermalm och ägnar en stor del av min fritid åt kultur i allmänhet och scenkonst i synnerhet. Kultur för alla är något jag verkligen brinner för.

Dela den här sidan:

Kopiera länk