sida

Kontakt

Vänsterpartiet Storstockholms Distriktsexpedition finns på Kungsgatan 84, 2 trappor. Vi har vanligtvis öppet mellan 9.00-17.00 måndag till fredag, med lunchstängt 12.00-13.00 men i rådande pandemi är distriktsexpeditionen stängd.  Behöver du hämta tryckmaterial eller annat från lagret görs detta efter överenskommelse.

Vänsterpartiet Storstockholm
Postadress: Box 126 60
112 93 Stockholm
Tel: 08-654 13 10
E-post: [email protected]

Vi som arbetar på distriktsexpeditionen:

Elena Karlström  
Distriktsordförande.
Partiförening: Hammarby-Skarpnäck.
Tel: 08-654 13 10 (Vänsterpartiet Storstockholms växel).
E-post: [email protected]

Vicci Friberg  
Kanslichef.
Tel: 070- 386 63 85.
E-post: [email protected]
Vicci Friberg heter jag, är kanslichef på distriktsexpeditionen. Leder distriktsexpeditionens arbete, stöttar distriktsstyrelsen och samverkar med Vänsterpartiet i Regionen, Stadshuset och partiet centralt. Bosatt i Nacka och spenderar min tid utanför arbetet mest med mina två små barn och man.


Amanda Möller
Distriktssekreterare. 
Tel: 08-654 13 12. E-post: [email protected]
Jag heter Amanda Möller och jobbar som distriktssekreterare. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som bor i Högdalen. Två av mina största drivkrafter är arbetsrätt och politisk scenkonst.

 

Erika Murga
Verksamhetsutvecklare/ombudsman med 
ansvar för partiföreningarna i Stockholms stad och branschföreningarna.
Tel: 08-654 13 21. E-post: [email protected]
Jag heter Erika och jobbar numera som verksamhetsutvecklare. Det betyder att jag har ansvar för strategiska utvecklingsprojekt, samordning av studier samt projektledning av valorganisationen. Just nu kombinerar jag det med min tidigare roll som ombudsman med ansvar för Stockholms stads partiföreningar,  branschföreningar samt Internfeministiska och fackliga utskotten. På min fritid gillar jag att träna, dansa och gå på museum. 


Giglia Becerra
Ombudsman med ansvar för partiföreningarna i länet.
Tel: 08-654 13 20. E-post: [email protected]
Jag heter Giglia Becerra, jag arbetar som ombudsman med ansvar för föreningarna i norra och södra länet samt för Miljö- och klimatutskottet. Till mig kan ni vända er om ni behöver hjälp från distriktet i ert arbete. Jag bor i Rågsved sedan många år. Jag gillar att läsa, dansa och umgås med vänner.

Veronica Stiernborg
Administrativ-/politisk sekreterare, ansvarar för medlemsvård och diarieföring av post och e-post.
Tel: 08-654 13 16. E-post: [email protected]
Veronica Stiernborg heter jag, bor i Husby i norra Stockholm. Jag har främst hand om medlemsregistret, mailkorgen, bokningar på Kafé Marx och att hjälpa till inför och under kurser med förberedelser och anmälningar, uppdaterar listor med styrelser och förtroendevalda. På min fritid är jag engagerad i Vänsterpartiet Kista. Annars består min fritid mest av att gå och träna, umgås med vänner och kolla på serier. 

Erik Turesson
Ansvarig för tryckeri och lager.
Tel: 08-654 13 17. E-post: [email protected]
Mitt namn är Erik Turesson och jag arbetar på tryckeriet. Där trycker jag flygblad, affischer, medlemsblad och annat som partiföreningarna behöver. Min bostadsort är Mälarhöjden sedan några år tillbaka. Jag gillar att röra på mig, gärna i Sörmlandsskogarna, där det dock är lätt att få hjärtat i halsgropen vid hastigt uppdykande vildsvin.

Louise Löthén
Kommunikatör
Mitt namn är Louise Löthén. Jag bor i söderort och jobbar med kommunikation på distriktet.
Tel: 08-654 13 19. E-post: [email protected]

Elin Morén
Vikarierande kommunikatör 
Främst med distriktets kulturlokal Porten och med kampanjarbetet. 
E-post: [email protected]

Ninel Barrios Pizarro
Vikarierande kommunikatör 
Arbetar i en förstärkande roll med kommunikation och arbetsuppgifter kring kommunikation. Jag brinner speciellt för frågor om internationell solidaritet och på min fritid tycker jag om att läsa med barnen, sticka och lyssna på poddar.
Daniel Sestrajcic
Zetkin
Mitt namn är Daniel Sestrajcic. Jag älskar organisering, kampanjer och få människor i rörelse. Under en period förstärker jag distriktsexpeditionen för att arbeta med plattformen Zetkin på partiförenings- och distriktsnivå. Syftet är att förstärka vår organisering men också fördjupa och utveckla våra kunskaper kring organisering så att vi blir fler engagerade medlemmar inte minst inför valrörelsen. Jag kommer också att jobba med undersöka intresset för och stötta de partiföreningar som vill delta i tidningsprojektet Vänstern i…

Anna Nilsson
Kommunikation.
Tel: 08-654 13 18. E-post: [email protected]
Anna Nilsson arbetar med informationsarbete.

Ida Kjällquist
Projektledare Porten.
E-post: [email protected]

Dela den här sidan:

Kopiera länk