Nyheter

Tack för lyckade Vänsterdagar!

Under den gångna helgen samlades ca 1200 vänsterpartister på Vänsterdagarna på Svenska Mässan i Göteborg. Vi fick ta del av över 60 programpunkter, inspirerande paneldebatter, diskussioner, möten, work-shops, organiseringsstrategier, tal och prisutdelning.

Vi höll en tyst minut för vår partikamrat Jörn Svensson och tackade för allt han gjort inom partiet och hans kamp för HBTQI-personers rättigheter . Jörn gick före i så många frågor och tog kampen för allas lika värde. Jörn Svenssonpriset gick till en annan pionjär, Vanja Södergren som 1971 anordnade Sveriges första Prideparad.

Nu är vi hemkomna och fyllda av ny inspiration, klokskap och väl förberedda inför valrörelsen!

Partiet växer i snabb takt och vi välkomnar varmt alla nya medlemmar! Vi går mot en hejdundrande valrörelse!

Vi ses både på barikaderna, i mötesrummen, i partiföreningslokalerna, via utbildningsinsatser och på flygbladsutdelningarna! Tillsamman gör vi skillnad!

Dela den här sidan:

Kopiera länk