artikel

Ny kanslichef

Vänsterpartiet Storstockholm har rekryterat Vicci Friberg som ny kanslichef. Hon tillträder 1 september och efterträder Kalle Larsson som numera arbetar som chef på Vänsterpartiets rikskansli.

– Vi är jätteglada att få Vicci till oss, säger Elena Karlström, distriktsordförande Vänsterpartiet Storstockholm. Vicci har en bred erfarenhet av organisatoriskt arbete i ledande position, såsom ett övergripande ansvar för internationell verksamhet.  Nu ser vi fram emot att kämpa tillsammans med den breda vänsterrörelsen!

Vicci Friberg kommer senast från Scouterna där hon varit Internationell sekreterare och lokalföreningsutvecklare. Med en tydlig värderingskompass till vänster samt med erfarenhet av att både arbeta långsiktigt strategiskt och praktiskt problemlösande kommer hon bli ett välkommet tillskott i distriktets ledning. 
 
– Jag ser väldigt mycket fram emot att ge mig in i den partipolitiska sektorn och i rollen som kanslichef verka för att Vänsterpartiet fortsätter växa och driver på för ett mer solidariskt och jämlikt Sverige, säger Vicci Friberg.
Kopiera länk