Nyheter

Politik för jämlikhet

Landstingsprogrammet handlar om hur Stockholms läns landsting ska styras: av folket, inte konsulter och riskkapitalister. För Vänsterpartiet är inte politiken ett maktspel. Det handlar om att göra livet bättre för dem som bäst behöver det, om att bygga ett jämlikt län. Det är en politik som inte kan bedrivas med högerpartier eller Sverigedemokraterna.

– För oss handlar valet 2018 om att ge röst åt alla de människor runt om i länet som känner hur klyftorna har ökat. De som ser hur vissa får hur mycket som helst medan andra lämnas efter. Alla som jobbar långa timmar inom vården, som oroar sig för hur man ska ha råd med SL-kortet även denna månad, säger Elena Karlström ordförande för Vänsterpartiet Storstockholm.

Landstingspolitiskaprogrammet 2018

 

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk