• Hem
  • Bli medlem
sida

Bli medlem

Vill du bli medlem i Vänsterpartiet? Klicka på länken nedan och skriv i formuläret så får du medlemsansökningar med posten. Första året som medlem i Vänsterpartiet betalar du endast 100 kr. Medlemsavgiften är därefter 300 kronor per år (pensionärer, arbetslösa, sjukskrivna och studerande kan få reducerad avgift 150 kr/år).

För medlemsavgiften får du Vänsterpartiets medlemstidning Rött, Storstockholmsdistriktets medlemsblad Vänsteraktuellt samt delta på medlemsmöten i din lokalförening och möten och kurser som ordnas av distriktet.

Titta gärna under fliken ”Partiföreningar” så får du veta var din lokala förening finns, eventuell lokal hemsida och kontaktuppgifter till din förening.

Klicka här för att bli medlem (öppnas i nytt fönster).

Är du medlem men vill byta partiförening? Om du har flyttat räcker en adressändring för att du flyttas till din nya partiförening, mejla till [email protected] så hjälper vi dig. Grundregeln är att en är medlem i partiföreningen där man bor. Det går också att ha sitt huvudmedlemskap i en branschförening. Om du av särskilda skäl vill byta partiförening kan du skicka en förfrågan om partiföreningsbyte till Amanda Möller, [email protected], så går frågan vidare till Distriktets VU för beslut. Ange i ditt mejl skäl till bytet.

Dela den här sidan:

Kopiera länk