Kalendarium

Kalendarium

FEBRUARI 2018

 

MARS 2018

Internationella kvinnodagen – 8 mars
På Internationella kvinnodagen anordnar 8 mars-kommittén, där Vänsterpartiet Storstockholm är en av arrangörerna, i vanlig ordning ett demonstrationståg genom Stockholm. Medverkande är Rossana Dinamarca som talare och Amra Bajric som är årets konferencier.  

Vill du vara med som funktionär så hör av dig till [email protected]

➤ DATUM: 8 mars
➤ TID: 17.30
➤ PLATS: Norra Latin

Kurs för nya medlemmar
Nu är det åter dags för vår populära helgkurs. Den vänder sig både till dig som är ny medlem men också till dig som varit med ett tag och vill fräscha upp dina kunskaper. På kursen går vi igenom Vänsterpartiets grundläggande politik, och dessutom får vi besök av en politiker som berättar om sitt politiska liv. Vi bjuder på frukost och lunch. 

➤ DATUM: 10 – 11 mars
➤ PLATS: Kafé Marx, Kungsgatan 84.
➤ ANMÄLAN: Mejla namn och telefonnummer och skriv datumet för den kurs du vill gå till [email protected]

 

VALSKOLAN 2018
Vill du också ha ett Sverige för alla – inte bara för de rikaste? Då ska du komma på valskolan, fylla huvudet och hjärtat med argument för mer jämlikhet och en välfärd att lita på.
Valskolan är Vänsterpartiets stora satsning för att vässa argumentationen och engagera fler i valarbetet. Vill du vara en viktig kugge Vänsterpartiets valkampanj för ett jämlikare Sverige, då ska du komma på valskolan helt enkelt.

Valskolan gör fyra stopp i Stockholm. 
➤ Fredagen den 9 mars (med Jens Holm)
➤ Söndag 25 mars (med Karin Rågsjö)
➤ Söndag 8 april 
➤ Söndag 15 april. 

Det är samma utbildning alla dagarna, så kom när det passar bäst för dig. Alla dagarna kör vi igång kl 10.00 och håller på till 16.00. Vi bjuder på kaffe och smörgås från kl 9.30, lunch och fika under dagen.

Anmäl dig till [email protected] Behöver du hjälp med barnpassning under dagen är vi glada om du anmäler det senast 14 dagar före utbildningen. Maten är som grund vegetarisk, har du allergier eller önskar vegansk mat, skriv även det i din anmälan.