Nyheter

Industrivänstern är här!

 

Nu finns Industrivänstern som partiförening i Vänsterpartiet Storstockholm. Industrivänstern är den nionde branschföreningen i distriktet och organiserar vänsterpartister inom IF Metall, Pappers, GS och Livs.

– Vi är glada över att ha en till branschförening i distriktet! Det är viktigt att vi blir fler som jobbar för jämlikhet och Industrivänstern är en viktig förening för att organisera industri- och metallarbetare, säger Elena Karlström, distriktsordförande Vänsterpartiet Storstockholm.

Ordförande i Industrivänstern är Daniel Nordström. Vill du bli medlem i Industrivänstern? Kontakta [email protected].

Branschföreningarna är partiföreningar där medlemmarna arbetar inom samma bransch och, i de flesta fall, är med i samma fackförbund. Det går att vara medlem i både branschförening och geografisk partiförening.

 

 

Kopiera länk