Nyheter

Tillsammans gör vi skillnad – välkommen att engagera dig!

Tack vare alla nya och gamla medlemmar gick Vänsterpartiet starkt framåt i valet. Nu är vi 6800 medlemmar i Storstockholm! Tillsammans kan vi påverka vilket samhälle vi vill ha. Hela hösten ordnar vi Nachos för nya, en kväll för nya medlemmar med politik och mat tillsammans med våra riksdagsledamöter. Först ut är Nooshi Dadgostar, vice partiledare och bostadspolitisk talesperson, den 18 september.

För dig som vill fördjupa dig lite mer finns heldagskursen Tillsammans gör vi skillnad – kurs för nya medlemmar under hösten. Första gången är den 6 oktober klockan 10-17. Här går vi igenom Vänsterpartiets politik tillsammans med några av våra politiska företrädare. Vi bjuder på frukost och lunch.   

Fler Nachos för nya och Tillsammans gör vi skillnad hittar du i kalendariet på vår hemsida:
http://storstockholm.vansterpartiet.se/kalendarium/ 
Och här: FACEBOOKEVENEMANG

Välkommen att kika förbi, fika och prata politik!  

Kopiera länk