Val 2018

Ta telefonen – vinn väljare för vänstern

Kom med och ring vänstern till valvinst. Inspirerade av valframgångarna för Bernie Sanders i USA, Labour i Storbritannien och Socialistisk Venstre i Norge storsatsar vi nu på ringstugor i valrörelsen 2018.

Tanken är att alla som vill ska kunna vara med och ringa efter sina förutsättningar. Vi kommer ha stor ringcentral på Kafé Marx där vi också håller en introduktion inför varje pass om allt som är viktigt att tänka på. Vi tillhandahåller telefoner och hjälpmedel som underlättar ringandet.

Vi kommer ringa som intensivast de tre sista veckorna, från 20 augusti, men ett par försöksomgångar kommer dessförinnan. All info kommer i denna grupp helt enkelt!

Vänsterpartiet kommer ha ringstugor över hela landet och tillsammans ska vi ringa 100-tusentals väljare. Den här gruppen är främst för ringaktivister i Storstockholm, bor du någon annan stans så kan vi såklart förmedla kontakt med ringare i ditt distrikt!

Känner du någon som är trött på ojämlikheten och rasismen! Bjud in personen till denna grupp, fantastiskt om alla hittar cirka 3 namn var! Det kan va en vän, en släkting, en granne, en facklig kamrat! Ny medlem eller gammal medlem!
De sista veckorna kommer att vara helt fantastiska! Detta är ett fantastiskt sätt att va med och göra skillnad!

Alla röster räknas, ibland kan det handla om någon rösts marginal ifrån ett mandat! Då ska vi se till att vi har nått just den osäkra väljaren!

Har du frågor? Hör av dig till Bwar Mert på distriktsexpeditionen: [email protected].

Gå med i facebookgruppen Ta telefonen – vinn väljare för vänstern.

Nu kör vi!

Dela den här sidan:

Kopiera länk