artikel

Valskolan 2018

Vill du också ha ett Sverige för alla – inte bara för de rikaste? Då ska du komma på valskolan, fylla huvudet och hjärtat med argument för mer jämlikhet och en välfärd att lita på.

Valskolan är Vänsterpartiets stora satsning för att vässa argumentationen och engagera fler i valarbetet. Vill du vara en viktig kugge Vänsterpartiets valkampanj för ett jämlikare Sverige, då ska du komma på valskolan helt enkelt.

Valskolan gör fyra stopp i Stockholm. 
➤ Fredagen den 9 mars (med Jens Holm)
➤ Söndag 25 mars (med Karin Rågsjö)
➤ Söndag 8 april 
➤ Söndag 15 april. 

Det är samma utbildning alla dagarna, så kom när det passar bäst för dig. Alla dagarna kör vi igång kl 10.00 och håller på till 16.00. Vi bjuder på kaffe och smörgås från kl 9.30, lunch och fika under dagen.

Anmäl dig till [email protected]. Behöver du hjälp med barnpassning under dagen är vi glada om du anmäler det senast 14 dagar före utbildningen. Maten är som grund vegetarisk, har du allergier eller önskar vegansk mat, skriv även det i din anmälan.

Dela den här sidan:

Kopiera länk