Nyheter

Ny podd med Jonas

SVENSKA KÖKSBORD är en podd där Jonas Sjöstedt möter människor runt om i landet och pratar om hur ojämlikheten i Sverige påverkar dem på olika sätt. Vad händer med en när åren går och man aldrig får fast jobb eller fast bostad? Hur blir vardagen i en familj där barnet behöver personlig assistans men assistanstimmarna plötsligt dras in? På möten och resor träffar Jonas Sjöstedt personer som vill berätta om sitt liv och sin situation.
Precis det handlar den här podden om. Att Jonas får slå sig ned vid köksbordet hemma hos människor runtom i landet och verkligen får tid att lyssna och samtala om läget i Sverige.
I första avsnittet som är inspelat i Lund pratar Jonas Sjöstedt om LSS och assistans med Mia Lorentz, dottern Maja och arbetsterapeuten Evelina Stenholm.
Du hittar podden här eller där poddar finns. 

Kopiera länk