Val 2018

Vilka ska företräda Vänsterpartiet?

Nu kan du vara med och välja vilka som ska företräda Vänsterpartiet efter valet 2018. Den 2 och 3 december håller distriktet valkonferens för att fastställa vilka som ska stå på listor inför riksdags- och landstingsvalet samt till Stockholms stads kommunfullmäktige.

Vill du vara ombud? Kontakta din partiförening!

Valberedningarna eftersträvar en god mix av kandidater i olika åldrar och med olika bakgrunder. Minst 50% av kandidaterna på listorna ska vara kvinnor och valberedningarna arbetar särskillt för en god åldersspridning och representation av kandidater med LO- och invandrarbakgrund.

Alla medlemmar kan nominera och det går bra att nominera både sig själv och någon annan som du tycker är bra.

Valberedningarna för de olika listorna vill ha in nomineringar av kandidater senast den 2 oktober.

Här hittar du hela kallelsen:
Kallelse till valkonferensen 2 och 3 december 2017

Dela den här sidan:

Kopiera länk