Nyheter

Välkommen Erika!

I veckan började Erika Murga som ny ombudsman på Vänsterpartiet Storstockholm!

Vem är du? 
Jag heter Erika Murga och bor i Södertälje där jag bland annat sitter i kommunfullmäktige. Jag har fyra barn och en särbo som bor i Hallonbergen. Jag är nästan klar statsvetare men har de senaste 19 åren jobbat inom äldreomsorgen. Jag var arbetsplatsombud/skyddsombud tidigare och den fackliga kampen ligger mig varmt om hjärtat.

Vem är du? 
Jag heter Erika Murga och bor i Södertälje där jag bland annat sitter i kommunfullmäktige. Jag har fyra barn och en särbo som bor i Hallonbergen. Jag är nästan klar statsvetare men har de senaste 19 åren jobbat inom äldreomsorgen. Jag var arbetsplatsombud/skyddsombud tidigare och den fackliga kampen ligger mig varmt om hjärtat.

Vad ser du mest fram emot med att jobba på expen? 
Jag ser fram emot att kunna hjälpa föreningar att organisera sig på bästa sätt och stödja deras engagemang men även kunna vara med och bidra att utveckla partiets organisation.

Vad kommer du göra på expen?
Jag kommer att ta över Sannas uppgifter under tiden hon är föräldraledig. Jag kommer till största del att hjälpa och stötta föreningarna i Stockholm stad och repskapet men även vara med och förbereda till nästa års valarbete.  

Inom kort kommer du kunna nå Erika på ett eget telefonnummer och en @vansterpartiet-adress men till dess så kan du ringa växeln på 08-6541310 för att få prata med henne eller maila [email protected].

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk