Nyheter

Vänsterpartiet Storstockholm har valt ny distriktsordförande

Ebba Elena Karlström

Igår valde Vänsterpartiet Storstockholm Ebba Elena Karlström till ordförande som ska leda Vänsterpartiets största distrikt under valrörelsen 2018. Ebba Elena är ordförande i partiföreningen Hammarby-Skarpnäck och är just nu student. Hon är tidigare restaurangarbetare och bor i Skarpnäck.

Under årskonferensen har ombuden diskuterat och beslutat om verksamhetsplanen och valstrategin. Vänsterpartiet Storstockholm kommer fortsätta kampen för hyresrätter med rimliga hyror,en sjukvård som det går att lita på och en tillgänglig kollektivtrafik.

– Jag är tacksam för förtroendet. Nu väntar en otroligt viktig och avgörande tid. Vi har ett val framför oss och vi ska vinna, det gör vi tillsammans! Det är vår tur nu! säger Ebba Elena.

Idag fortsätter årskonferensen och kommer bland annat välja valberedningar inför riksdags- och landstingsvalen och diskutera allmänna motioner som behandlar allt från valkretsindelning till pensionssystemet.

 

 

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk