Nyheter

Jonas Sjöstedt i Nykvarn 13 februari

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt besöker Nykvarn den 13 februari och håller öppet möte på Herrgården. Huvudtemat för mötet är det faktum att Sveriges ekonomi går bra, men att långt ifrån alla får ta del av det.

Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt besöker Nykvarn den 13 februari och håller öppet möte på Herrgården. Huvudtemat för mötet är det faktum att Sveriges ekonomi går bra, men att långt ifrån alla får ta del av det.

– Under lång tid har klyftorna ökat. Socialdemokraterna har bevarat det skattesystem som de borgerliga partierna riggade för de rika. Nu behövs en politik som tar problemen med de ekonomiska klyftorna på allvar, säger Jonas Sjöstedt om vilket budskap han vill förmedla i Nykvarn.

Sverige behöver en ekonomisk politik för alla, inte bara det rikaste. För att åstadkomma det behövs en starkare vänster i hela landet, liksom i Nykvarn. Ett viktigt syfte med besöket är att åter få igång en lokalförening på allvar för Vänsterpartister i Nykvarn som åter kan ta plats i kommunpolitiken efter valet 2018.

Kom och träffa Jonas och engagera dig i Vänsterpartiet inför valåret 2018!

Öppet möte med Jonas Sjöstedt
13 februari kl 18.00
Herrgården, Allevägen 1, i Nykvarn

Vill du bli medlem?: www.vansterpartiet.se/bli-medlem

Dela den här sidan:

Kopiera länk