Nyheter

RÖD DAG – TILLSAMMANS FÖR EN STARKARE VÄNSTER

Välkommen till RÖD DAG – tillsammans för en starkare vänster!

Den 27 augusti fyller vi ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm med politiska samtal, workshops och föreläsningar. Vänsterpartiet Storstockholms regionala vänsterdag inleds klockan 09.30 och avslutas 15.30, däremellan kommer drygt 30 programpunkter att gå av stapeln. Det är gratis att vara med och det finns barnpassning hela dagen!

>> RÖD DAG-program <<

Här hittar du Facebook-evenemanget.

 

röd-dag

 

 

Hör om varför Botkyrka inte arbetar med integrationspolitik eller om hur du överlever zombiekatastrofen, se dokumentärfilmen om Tantpatrullens arbete för rättvisa pensioner eller få inspiration för arbetsglädje i din partiförening.

Flera programpunkter teckentolkas.

Dagen avslutas med en högtidlig samling med tal av Jonas Sjöstedt samt veterannålsutdelning.

Programmet har tagits fram efter förslag från nätverk, kommunala grupper, partiföreningar och enskilda medlemmar.

Ta med dig dina vänner och kamrater så ses vi den 27 augusti!

 

 

 

 

 

 

Kopiera länk