Nyheter

Retorikkurs!

Den 14 juni arrangerar Vänsterpartiet Solna en kurs i retorik för kvinnor i partiet. Det här är ett superbra tillfälle för alla er som vill lära sig mer om argumentationsteknik. Kanske för dig som vill få tips inför nästa politiska diskussion i lunchrummet på jobbet, ute på torget när vi delar ut flygblad eller på ett nämnd- eller fullmäktigemöte.

Vi får lära oss olika retoriska knep och hur vi hanterar röst, kropp och språk på ett så bra sätt som möjligt. Kursen är upplagd så att vi kommer att få göra praktiska övningar. Barbro Sörman, distriktsordförande, kommer att hålla i kursen.

Kursen är öppen för alla kvinnor i partiet, inte bara i Solnaföreningen, så sprid gärna informationen vidare till andra medlemmar.

Datum: 14 juni.
Tid: 18.30-20.30 (fika från kl 18.00).
Plats: Stadshuset Solna C.
Anmälan: Anmäl gärna om du kommer så vet vi ungefär hur många vi blir till [email protected]

Kopiera länk