Nyheter

Nominera till priset i Abdirahim Hassans anda

Abdirahim Hassans minnesfond har inrättats av Vänsterpartiet, Ung Vänster, Vänsterpartiet Storstockholm och Ung Vänster Storstockholm för att i Abdirahim Hassans anda stödja dels organisering av gräsrotsarbete i Sverige, dels internationellt solidaritetsarbete, som syftar till att främja demokrati, jämställdhet, mänskliga rättigheter och social rättvisa.

Medel, som utdelas årligen, kan beviljas enskilda och organisationer som stöd för arbete i Abdirahim Hassans anda. Skicka dina nomineringar med motivering till [email protected] senast den 9 juli alternativt till Vänsterpartiet, Box 12660, 112 93 Stockholm, Att: Abdirahim Hassans minnesfond

Mer information finns här:
http://www.vansterpartiet.se/fond-till-minnet-av-abdirahim-hassan

Dela den här sidan:

Kopiera länk