Nyheter

Vill du jobba för Vänsterpartiet Storstockholm?

Vi söker vikarie med ansvar för tryckeri, lager och kommunikation

I tjänsten ingår två delar, den ena är ansvar för tryckeri och lager och den andraansvar för kommunikation. Som tryck- och lageransvarig jobbar du utifrån beställningar från våra partiföreningar. Det handlar om medlemsutskick och olika kampanjmaterial som affischer, flygblad, foldrar och enklare tidningar. I arbetet ingår också drifts- och maskinansvar, ansvarför distriktets bil, posthantering, inköp av material och förbrukningsartiklar, att hålla ordning i distriktets lager samt uthyrning av ljudutrustningar mm. Vid distriktets större interna och externa arrangemang ansvarar du för det praktiska inklusive transporter.

Den andra delen är att arbeta med intern och extern kommunikation. Den externa kommunikationen handlar om att layouta kampanjmaterial och uppdatera hemsidan. Den interna informationen handlar bland annat om att skriva nyhetsbrev.

Vi söker i första hand en person som kan arbeta både med tryck, lager och kommunikation. Men det går också att söka tjänsten som tryck- och lageransvarig 50% samt kommunikation 50 %. Ange i din ansökan om du söker hela tjänsten eller vilken av de två delarna.

I arbetet ingår också att tillsammans med övriga anställda på Distriktsexpeditionen ge allmän service och hjälp till medlemmar och partiföreningar. Du deltar också på kvällstid och helger vid en del interna och externa arrangemang.

Arbetstiden är oreglerad med 37,5 timmars arbetsvecka vid heltid. Tarifflön utgår enligt avtal mellan Handelsanställdas förbund och KFO. Tillträde 10 augusti 2015, eller enligt överenskommelse och löper fram till den 31 december 2015 med eventuell förlängning.

Kvalifikationer och meriter:

  • Erfarenhet av självständigt arbete exempelvis i folkrörelser eller ideella organisationer
  • Utbildning och/eller erfarenhet av tryckeri och lagerjobb
  • Utbildning och/eller erfarenhet av informationsarbete såsom layout och formgivning
  • Körkort är ett krav för tryck- och lagertjänsten
  • Vi förväntar oss att du delar våra värderingar och kan tänka dig att bli medlem i Vänsterpartiet

Ansökan med bifogat CV skickas till [email protected] snarast, dock senast 10 juni 2015.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Organisationssekreterare och chef Kalle Larsson, [email protected], 070-386 63 85
Företrädare för Handels fackklubb: Sanna Sjögren, [email protected], 076-814 69 82

Skriv en kommentar