Nyheter

VÄNSTERPARTIET MOT HÖJD AVGIFT PÅ SL-KORTET

1924969_1585049838399146_306521849705623295_nAlliansen i Stockholms län har kört budgeten i botten och planerar nu att höja avgiften för SL-kortet och dra in på vissa sträckor. Det här är gänget som innan valet pratade sig varmt om tunnelbanan. Vänsterpartiet vill göra tvärtom. Vi vill bygga ut och sänka avgifterna och införa fria resor för barn under 12 samt för pensionärer under lågtrafik. På lång sikt vill vi ha nolltaxa i kollektivtrafiken.

Alliansen i Stockholms län har kört budgeten i botten och planerar nu att höja avgiften för SL-kortet och dra in på vissa sträckor. Det här är gänget som innan valet pratade sig varmt om tunnelbanan. Vänsterpartiet vill göra tvärtom. Vi vill bygga ut och sänka avgifterna och införa fria resor för barn under 12 samt för pensionärer under lågtrafik. På lång sikt vill vi ha nolltaxa i kollektivtrafiken.

Titta också på Facebook-gruppen ”Nej till höjd avgift på SL-kortet”.

Kopiera länk