Nyheter

Samtal med nazistledare visar på behovet av antirasistisk mobilisering

Seluah Alsaati ringde upp ordföranden för Svenskarnas Parti, Stefan Johansson, och undrade vilka som ingick i deras definition av svenskar, det vill säga endast människor som tillhör det ”västerländska genetiska och kulturella arvet”. Svaret hon fick är att hon själv enligt den definitionen inte räknas som svensk och skulle bli fråntagen sitt medborgarskap om nazisterna kom till makten. Nästa steg är att skapa ett etniskt homogent Sverige och påbörja en process för återvandring och utvandring. Detta är en obehaglig bild av Sverige som vi måste göra allt vi kan för att motarbeta. Vår kamp för ett rättvist samhälle utan rasism och diskriminering är viktigare än någonsin.

Se klippet här:

Dela den här sidan:

Kopiera länk