Event

Inte i mitt namn – manifestation mot rasism i morgon tisdag

enade mot rasism Var tionde svensk röstade på Sverigedemokraterna i EU-valet. Nu kommer Sverige att skicka två rasister till ett EU-parlament där det redan finns alltför många högerextrema partier. Besviken? Arg? Revanschsugen? Kom på demo! Imorgon mellan 17.00-17.45 samlas vi på Sergels torg och manifesterar mot rasism och för alla människors lika värde. Vi samlas under parollen ”Inte i mitt namn” och visar vårt stöd till Expo och Tillsammansskapets kampanj under samma namn: http://expoidag.blogspot.se/2014/05/inte-i-mitt-namn.html Snickra ihop ditt eget ”Inte i mitt namn” plakat och kom dit. Ta med farmor, barnvagn och bästisen. På manifestationen kommer Kawa Zolfagary, initiativtagare till Vita Kränkta Män samt Genusfolket, Christina Höj Larsen, riksdagsledamot Vänsterpartiet, Veronica Palm, riksdagsledamot Socialdemokraterna, och Alex Bengtsson från Expo att tala. 

Var tionde svensk röstade på Sverigedemokraterna i EU-valet. Nu kommer Sverige att skicka två rasister till ett EU-parlament där det redan finns alltför många högerextrema partier. Besviken? Arg? Revanschsugen? Kom på demo! Imorgon mellan 17.00-17.45 samlas vi på Sergels torg och manifesterar mot rasism och för alla människors lika värde. Vi samlas under parollen ”Inte i mitt namn” och visar vårt stöd till Expo och Tillsammansskapets kampanj under samma namn: http://expoidag.blogspot.se/2014/05/inte-i-mitt-namn.html Snickra ihop ditt eget ”Inte i mitt namn” plakat och kom dit. Ta med farmor, barnvagn och bästisen. På manifestationen kommer Kawa Zolfagary, initiativtagare till Vita Kränkta Män samt Genusfolket, Christina Höj Larsen, riksdagsledamot Vänsterpartiet, Veronica Palm, riksdagsledamot Socialdemokraterna, och Alex Bengtsson från Expo att tala. 

Dela den här sidan:

Kopiera länk