Nyheter

Valkampanjen rullar vidare

leoLeo Ahmed, vice ordförande för Vänsterpartiet Storstockholm och EU-parlaments-kandidat, är en av alla de som står vid Vänsterpartiets Valstuga vid Sergels Torg.

Varför står du i valstugan?

Att stå i valstugan är en del av den politiska kampen. Det är en bra plattform för att sprida vår politik. Många kan inte EU-frågorna. Vi träffar allt ifrån skolbarn till äldre människor som kommer hit för att få veta mer om EU.

Är det kul?

Det är jättekul! Vi träffar många människor både de som röstar på oss men också de som har synpunkter över vår politik. Jag tycker att det är viktig att politiker lyssnar på alla. Det är ju dessa medborgare vi företräder.

Varför ska man rösta på Vänsterpartiet i EU-valet?

Som en pappa till tre barn vet jag hur viktig det är att Sverige och de andra länderna ska ha en fungerande välfärd. 60% av alla beslut som fattas i kommunen idag styrs av EU. Vänsterpartiet är den enda partiet som kämpar för människors liv istället för de stora bankernas. 

Läs mer om vad Vänsterpartiet tycker om EU –> HÄR

Vill du också stå i någon av Vänsterpartiets valstugor?
Anmäl dig här –> Valstugebokning

Dela den här sidan:

Kopiera länk