artikel

Grattis Carolina – medlem nummer 4000!

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har Vänsterpartiet Storstockholm ökat till 4000 medlemmar. Det är en historisk siffra, vi har inte haft så många medlemmar sedan 80-talet. Medlem nummer 4000 blev Carolina Virtala från Skärholmen. Hon är född 91, jobbar inom hemtjänsten och är medlem i Kommunal. Idag den 1-maj bjöds Carolina på tårta av distriktsordförande Seluah Alsaati.

Grattis Carolina! Hur känns det att bli medlem nr 4000? 

Det känns jätte bra och tryggt att partiet växer.

Varför ville du gå med i Vänsterpartiet?

Jag har ända sen tonåren, när jag började intressera min för politik, hållit mig till Vänsterpartiet. Men det är inte förrän så länge sen som jag förstod hur viktigt det är att gå med, men också för att jag själv jobbar inom vården och ser hur det fungerar, och att jag kan få vara med och påverka och vara med tillsammans och bygga upp Sverige.

Hur tror du att det kommer att gå i valet?

Svår fråga, det ser ljust ut men jag hoppas att alla som säger ”en röst räknas inte” kommer ta vara på sin rätt att rösta och gör det och att svenska folket ser vad som hänt med Sverige så vi får regeringsbyte.

Kopiera länk