Distriktsårskonferens 2014

Sammanfattning från DÅK 2014

Den 22-23 mars genomfördes Vänsterpartiet Storstockholms distriktsårskonferens. Under helgen fattades en mängd beslut. Bland annat antogs två uttalanden, ett om distriktets landstingspolitik och ett om avhysningen av EU-medborgare i Stockholmsområdet. En verksamhetsplan antogs också och den justerade versionen finns att hitta här: Verksamhetsplan 2014

Dessutom omvaldes Seluah Alsaati till distriktsordförande och till ordinarie ledamöter valdes Barbro Sörman, Gunilla Roxby Cromvall, Henric Axell, Kerstin Burman, Leo Ahmed, Lorena Delgado, Mats Einarsson och Tobias Johansson.

Övriga beslut som fattades hittar ni här: Beslut från DÅK 2014

Protokollet från DÅKen kommer att läggas ut på hemsidan i sin helhet så snart det är justerat.

Dela den här sidan:

Kopiera länk