Val 2014

Ny dynamisk duo i toppen för Stockholmsvänstern

B04R4365

 

 

 

Under söndagen valde ombud från Vänsterpartiföreningarna i Stockholm stad vilka som ska representera Vänsterpartiet på kommunfullmäktigelistan. På toppen finns Ann-Margrethe Livh, erfaren gruppledare för Vänsterpartiet och nykomlingen Clara Lindblom som är en känd bostadspolitiker och debattör. 

Ann-Margarethe Livh, bosatt i Rinkeby, toppar listan för Stockholms stad.

– Det krävs en helt ny politik i stadshuset efter alltför många år där majoriteten lekt borgerlig experimentverkstad med välfärden, på Stockholmarnas bekostnad. Att leda valrörelsen med resten av alla dessa kompetenta Vänsterpartister ska bli ett sant nöje, säger Livh.

Clara Lindblom, 28 år, är vald som andranamn på kommunfullmäktigelistan för Stockholms stad. Under den gångna perioden har Clara Lindblom suttit som ersättare i exploateringsnämnden.

– Ska vi komma till rätta med bostadsbristen i Stockholm, krävs det en politik som prioriterar att bygga hyresrätter som vanliga stockholmare har råd att bo i, och som gör allt för att hyrorna inte höjs en spänn i onödan. Jag ser verkligen fram emot att ställa Joakim Larsson (M) mot väggen i valrörelsen, säger Clara Lindblom.

Hela listan för Vänsterpartiet i Stockholms stad hittar du genom att klicka här: Listor_Vänsterpartiet_Stockholms_stad

För mer information, kontakta:

Ann-Margarethe Livh, 076-1229103
Clara Lindblom, 073-3865767

Dela den här sidan:

Kopiera länk