Val 2014

Valkonferens 15-16 februari

ValkonferensHelgen 15-16 februari samlas Vänsterpartister från hela Stockholms län för att besluta om Vänsterpartiets listor i valen till Riksdagen, Stockholms läns landsting och kommunfullmäktige i Stockholms stad.

Helgen 15-16 februari samlas Vänsterpartister från hela Stockholms län för att besluta om Vänsterpartiets listor i valen till Riksdagen, Stockholms läns landsting och kommunfullmäktige i Stockholms stad.

 

Incheckningen öppnar 9.00 på lördagen och 9.30 drar konferensen igång. Förhandlingarna om fastställandet av riksdagslistan inleds ca kl 10.00 på lördagen. Besluten kring den listan beräknas vara klara ca kl 14.30. Därefter tar debatten om landstingslistorna vid och dessa beräknas hålla på till kl 19.00 på lördagskvällen.

På söndagen är det incheckning från 9.30 och förhandlingarna om listan till kommunfullmäktige i Stockholms stad inleds kl. 10.00 med ombuden från stads- och branschföreningarna.

Konferensen är öppen för allmänheten men föranmälan krävs. Anmälan sker per e-post till [email protected]

Ladda ner:
Kallelse valkonferens 15-16 feb 2014
Valberedningens förslag och kandidatpresentationer: Riksdagslistan
Valberedningens förslag och kandidatpresentationer: Landstingslistan
Valberedningens förslag och kandidatpresentationer: Stockholms stad

Dela den här sidan:

Kopiera länk