Nyheter

Kalle Larsson förstärker Vänsterpartiet Storstockholm

256px-Kalle_Larsson_2Vänsterpartiet i Storstockholm har rekryterat Kalle Larsson som kommer att arbeta som organisationssekreterare och chef på Vänsterpartiet Storstockholm. Han har tidigare en bakgrund som förbundssekreterare i Ung Vänster och som riksdagsledamot under tolv år. Han har arbetat mycket med att organisera människor för sina rättigheter i förorterna, och är en känd profil inom den antirasistiska rörelsen – bland annat som ordförande i Centrum mot Rasism.

Vänsterpartiet i Storstockholm har rekryterat Kalle Larsson som kommer att arbeta som organisationssekreterare och chef på Vänsterpartiet Storstockholm. Han har tidigare en bakgrund som förbundssekreterare i Ung Vänster och som riksdagsledamot under tolv år. Han har arbetat mycket med att organisera människor för sina rättigheter i förorterna, och är en känd profil inom den antirasistiska rörelsen – bland annat som ordförande i Centrum mot Rasism.

– Jag är glad att Kalle Larsson kommer att stärka Vänsterpartiet Storstockholm. Han har en lång erfarenhet, inte minst av valrörelser, och är en fantastisk organisatör. Vänsterpartiet Storstockholm står nu redo att utmana borgerligheten om makten i Stockholms län, säger Seluah Alsaati, distriktsordförande.

– Det känns härligt att få vara med och leda Vänsterpartiet till valseger i Stockholms län. Vi vill skapa ett Stockholm där välfärden fungerar när man behöver den och där privata vinster inte hör hemma, ett Stockholm och där alla kan få en bostad med en hyra man har råd att betala. Stockholm tillhör oss som bor här, och vårt Stockholm är inte till salu, säger Kalle Larsson.

För mer kontakt:
Seluah Alsaati, distriktsordförande 076-2369987
Kalle Larsson 070-5321969

Dela den här sidan:

Kopiera länk