Nyheter

Riksdagsledamöter på arbetsplatsbesök i Sundbyberg

I tisdagssodexo fick två arbetsplatser i Sundbyberg besök av en delegation vänsterpartister. Syftet med besöket var att politikerna ville träffa folk, höra hur de har det på jobbet och få med sig idéer och synpunkter till riksdagen och kommunen.

I tisdags fick två arbetsplatser i Sundbyberg besök av en delegation vänsterpartister. Syftet med besöket var att politikerna ville träffa folk, höra hur de har det på jobbet och få med sig idéer och synpunkter till riksdagen och kommunen.

Först ut var Sodexo hjälpmedelservice i Hallonbergen. På företaget arbetar ett hundratal personer med rådgivning, ordermottagning, logistik, lager och verkstad. Lars Ohly och Amineh Kakabaveh från riksdagen och Seluah Alsaati som är ordförande i Vänsterpartiets stockholmsdistrikt fick en rundvisning i företagets lokaler. Med på besöket var också  Bert Jagerby och Jenny Norell från Vänsterpartiet i Sundbyberg.

Därefter besökte delegationen SE-bankens huvudkontor i Rissne. Nu utan Lars Ohly som var tvungen att avvika. Bankhuset är Sundbybergs största arbetsplats. Delegationen träffade där bland annat fackliga företrädare och personal.

Dela den här sidan:

Kopiera länk