Event

Studieutskottet bjuder in till studiekvällar på Kafé Marx under vecka 10


Välkommen till studiekvällar på Kafé Marx. Vänsterpartiet Storstockholms studieutskott bjuder in till inte mindre än två kurser under vecka 10.Båda kurserna hålls på Kafé Marx, Kungsgatan 84 i Stockholm. Vi serverar kaffe/te och macka och ser gärna förhandsanmälning till [email protected]

wiwiOnsdagen den 13 mars, kl 17:30 – Retorikskolan
Först ut är Retorikskolan, där Wiwi-Anne Johansson, riksdagsledamot för Vänsterpartiet, berättar om hur en kan tänka när det gäller kroppsspråk, tal, kläder och andra uttryckssätt. Jättebra att gå på om en är ombud till DÅK:en, men annars också såklart.

Onsdagen den 13 mars, kl 17:30 – Retorikskolan
Först ut är Retorikskolan, där Wiwi-Anne Johansson, riksdagsledamot för Vänsterpartiet, berättar om hur en kan tänka när det gäller kroppsspråk, tal, kläder och andra uttryckssätt. Jättebra att gå på om en är ombud till DÅK:en, men annars också såklart.

 

JacobTorsdagen den 14 mars, 17:30 – Ekonomiskolan
När vi höll Ekonomiskolan sist hade vi så många intressanta diskussioner att vi kom överens om att slutföra kursen vid ett annat tillfälle. Nu har det kommit! Även ni som inte var med första gången är naturligtvis välkomna! Föreläsare är Jacob Johnsson, riksdagsledamot för Vänsterpartiet.

Torsdagen den 14 mars, 17:30 – Ekonomiskolan
När vi höll Ekonomiskolan sist hade vi så många intressanta diskussioner att vi kom överens om att slutföra kursen vid ett annat tillfälle. Nu har det kommit! Även ni som inte var med första gången är naturligtvis välkomna! Föreläsare är Jacob Johnsson, riksdagsledamot för Vänsterpartiet.

Dela den här sidan:

Kopiera länk