Event

Seminarie för bostadspolitiker

Den 1 september arrangerar vi ett bostadspolitiskt seminarium ihop med riksdagsgruppen. Bostadspolitiker från hela länet är inbjudna och vi hoppas på stor uppslutning från Storstockholm. Även ni som saknar bostadspolitiker är självklart välkomna att delta på seminariedagen också.

Målsättningen att alla Vänsterbudgetar i länet höst lyfter bostadsfrågan särskilt ute i kommunerna. Mer om hur detta kan göras pratas det om på den här träffen.

Seminariet är i Riksdagen (Mittpoolen, Riksgatan 2) den 1 september mellan kl. 11.00-15.00 (OBS! NY TID!). Seminariet är gratis men ingen reseersättning utgår. Lunchmackor och fika bjuds det dock på också.

Tiden för anmälan har nu gått ut. 

Frågor besvaras av Amineh Kakabaveh: 076-1301236, [email protected]

Skriv en kommentar