Event

Kommunalekonomisk dag

Riksdagsgruppen bjuder in till en Kommunalekonomisk dag den 12 september i Riksdagen, RÖ2-10, mellan 09.30-16.30.

Jonas Sjöstedt talar om kommun- och landstingspolitikens betydelse; Josefin Brink talar om för- och nackdelar kommunal- och statlig arbetsmarknadspolitik; Vänsterpartiets enhet för politikutveckling och studier presenterar en rapport om hur vi ska ta tillbaka privatiserade verksamheter; Ulla Andersson talar om hur den nationella ekonomiska politiken kan koppas ihop med kommun- och landstingspolitik.

Dessutom talar Ann-Marie Lindgren från Arbetarrörelsens tankesmedja på temat kommunal välfärdspolitik, en starkare vänster. Ann-Marie har en gedigen bakgrund från att ha varit talskrivare till Palme till att vara chefsekonom på tankesmedjan.

Allt går av stapeln i riksdagen den 12 september kl. 9.30-16.30, lokal RÖ2-10.

Resa och mat får ni tyvärr stå för själva. Målgrupp är vänsterpartiets företrädare i kommun- och landstingsstyrelser men andra intresserade är såklart också välkomna.

Anmälan sker till [email protected] senast 5 september.

Dela den här sidan:

Kopiera länk