Event

Att vara missbrukare i Stockholm

Hur är det att vara missbrukare i Stockholm? Ökar användningen av narkotika i ungdomsgruppen? Hur ser det dolda missbruket ut? Hur ser hepatitsiffrorna ut? Vad gör stadsdelarna? Behandlas missbrukare värdigt av vården? Har vi en jämlik hälsa i Stockholm som alla? Hur ser det ut för kvinnor som missbrukar? Finns det en moralistisk syn på missbrukare som gör att de inte få vad de har rätt till? Hur ser arbetsvillkoren ut för socialarbetare i Stockholm? Kan de leva upp till socialtjänstlagen?

Frågorna hopar sig och vi i Stockholmsvänstern vill kolla läget och bjuder därför in till ett heldagsseminarium den 21 september kl. 9.00-16.00 i Stockholmssalen, Landstingshuset.

Inledare under dagen: Birgitta Sevefjord (V), Karin Rågsjö (V), Liliana Pellegrino (Maria Ungdom),  Anders Eriksson (Socialtjänsten Stockholm), Åke Örtqvist (Smittskyddsläkare), Niklas Karlsson (Smittskyddsinstitutet), Lea Fahre (RFHL), Sven Andersson (Professor i socialmedicin), MärtaLisa Tillema (SSR), Ann-Marie Strömberg (SSR), Johan Kakko (Psykiatriker). Moderator är Sonja Wallbom.

Du som är intresserad och vill veta mer är välkommen. Anmäl dej till Karin Rågsjö: [email protected]

Kopiera länk