artikel

Vänsterpartiet Storstockholm söker administrativ sekreterare

Din nya arbetsplats?Vänsterpartiet Storstockholm söker en administrativ sekreterare till Distriktsexpeditionen, med tillträde snarast.

Vänsterpartiet Storstockholm söker en administrativ sekreterare till Distriktsexpeditionen, med tillträde snarast.

Vi söker dig som både har lätt att samarbeta och att arbeta självständigt utifrån politiska direktiv. Vi söker en ordningsam administratör som har förmåga att hålla många bollar i luften och med erfarenhet av administrativ service i en ideell organisation. Du har stor vana att svara på frågor och hålla ordning med utvecklade system i en organisation där de flesta jobbar på frivillig basis. Du har god datorvana och kan databashantering, arkivering och registerhantering.

Din uppgift blir att sköta distriktets korrespondens, registrering och arkivering, medlemsregister samt administration kring vår konferenslokal. Du ansvarar också för administrativ service till distriktsstyrelsen, verkställande utskottet, arbetsledningen och vid interna konferenser. Du tar självständigt hand om och administrerar distriktets anmälningar till möten, nomineringar, val och andra inrapporteringar. En del ekonomiadministration kan också förekomma.

I arbetet ingår också att tillsammans med övriga anställda på Distriktsexpeditionen ge allmän service och hjälp till medlemmar och partiföreningar. Du deltar också på kvällstid och helger vid en del interna och externa arrangemang.

Kvalifikationer och meriter:
Utbildning och erfarenhet inom administration
Erfarenhet av administrativ service inom ideell sektor eller liknande
God datorvana
Hög servicenivå
Att du är eller vill bli medlem i Vänsterpartiet

För tjänsten gäller:
Arbetstiden är oreglerad med 37,5 timmars arbetsvecka vid heltid. Tarifflön utgår enligt avtal mellan Handelsanställdas förbund och KFO. Tillträde snarast. Vi tillämpar provtjänstgöring under 6 månader.

Ansökan med bifogat CV skickas till [email protected] senast 15 augusti 2012. Vi börjar intervjua sökande innan ansökningstidens utgång.

För mer information kontakta:
Seluah Alsaati, distriktsordförande, 0762369987 eller
Elisabeth Ferm, organisationssekretare, 08-654 13 12.

Facklig kontakt, Björn Öberg, 08-654 13 14

Dela den här sidan:

Kopiera länk